Tentojnë ta rrëmbejnë për shkak të një borxhi

Një person ka raportuar se pas shkëmbimit të disa mesazheve me të dyshuarin rreth një borxhi dhe derisa ishte me veturë në lëvizje, tri automjete i kanë bllokuar rrugë dhe nga ato janë dal disa persona të cilët duke e sulmua fizikisht, janë munduar ta fusin në veturën e tyre, por në pamundësi janë larguar nga vendi i ngjarjes.

Rasti na ndodhur mbrëmë në Vushtrri, ku është njoftuar prokurori rasti në procedurë hetimore.