Afër 2 mijë gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 916 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe ka ndodhur një aksident me fatalitet, 26 me të lënduar dhe 57 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar tetë persona dhe pesë janë dërguar në mbajtje.