Lista e plotë e deputetëve të mundshëm të LVV-së në Kuvend 25 Shkurt 2021

Nga zgjedhjet e 14 shkurtit 2021, deri më tani sipas rezultateve preliminare, Lëvizja Vetëvendosje ka dalë partia e parë me 47.85% apo 378,550 vota.

Sipas këtyre rezultateve, LVV pritet ti ketë 56 deputetë në Kuvendin e Kosovës.

Lista e 56 deputetëve të mundshëm të LVV-së në legjislaturën e tetë të Kuvendit, pas numërimit të mbi 90% të votave pa përfshirë votat me kusht dhe ato të diasporës.

Në këtë listë bëjnë pjesë edhe disa nga kandidatët për deputetë nga lista “Guxo” e Vjosa Osmanit.

Kjo listë mund të pësoj ndryshime pas numërimit të votave me kusht edhe atyre të diasporës.

Më poshtë keni emrat e deputetëve të mundshëm të LVV-së, të radhitur në mënyrë alfabetike. /