I riu vuan nga leukemia akute, kërkon ndihmën tuaj

Mirsad Musaj Leku ka nevojë për ndihmën tuaj

Ai është i sëmurë me leukemi akute dhe për shërim i duhen 80 mijë euro.

Në fotografinë më poshtë e gjeni kontaktin e familjes dhe numrat e llogarisë bankare për brenda e jashtë vendit.

SHARE