Edhe Vjosa Osmani dërgon komente në Gjykatën Kushtetuese

Pas LDK-së dhe presidentit të shtetit, Hashim Thaçi, edhe kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani i është drejtuar Gjykatës Kushtetuese.

se krye-parlamentarja Osmani ka shfrytëzuar të drejtën e saj për të dërguar komente lidhur me meritat e rastit KO 072/20.

“Kërkesa e 30 Deputetëve të Republikës së Kosovës për vlerësim të përputhjes së Dekretit të Presidentit Nr. 24/2020 të datës 30 prill 2020, me Kushtetutën e Republikës së Kosovës”

SHARE