Ujërat e zeza marrin rrugët e Klinë, qe tri ditë ka shpërthyer kanalizimi

Qytetarët e Klinës janë në hall nga ujërat e zeza.

Ata kanë thënë se çdo ditë vjen erë e rëndë dhe kanë frikë nga ndonjë sëmundje si pasojë që ka shpërthyer një kanalizim.

Kanalizimi ka tri ditë që ka shpërthyer, dhe ndodhet përballë QTA.