NISMA nuk pajtohet me humbjen

Pas shpalljes se rezultateve përfundimtare nga KQZ, NISMA ka mbajtur konferencë ku ka shprehur pakënaqësitë e saj,

Sipas kësaj partie rezultatet e shpallura nga KQZ jan rezultatet të prodhuar nga ajo vetë.

 

“Sot KQZ nuk shpalli rezultat votat rregullat dhe sipas ligjit për zgjedhje, por shpalli rezultat të fabrikuar të prodhuara nga ajo vet duke numëruar  pako me zarfe ë grumbulluar në Serbi , të cilat nuk dihen nga e kanë origjinën, të sjellura nga Serbia nga personat të paidentifikuar” ka thënë  anëtari i kryesisë së NISMA-së , Endrit Shala.
Gjithashtu Shala ka thënë se  kanë dërguar ankesa ne institucionet e vendit,

“NISMA do të dërgoj sot ankesat ne institucionet e paraparë në ligjit në fuqi “ ka thënë Shala.