Stadiumi “18 Qershori” në Klinë, do të dyfishohet,ulëset për shikues.

Zëdhënësja e komunës së Klinës, Vlora Tafili, në rrjetin social facebook ka shkruar se shumë shpejt do të ndryshoj stadiumi dhe do të dyfishohen ulëset për shikues.

Postim I Plot

Shumë shpejt stadiumi “18 Qershori” në Klinë, do të marr pamje shumë më atraktive dhe kapaciteti i pranimit të shikuesve do të dyfishohet, e më këtë sigurohet edhe një ambient shumë më i përshtatshëm për të tifozët e Dukagjinit që të festojmë sukseset e radhës ⚽️??