Pulmologu i mirënjohur Dr Flamur Marku, çdo të shtunë në Poliklinikën MedicAL në Klinë

Pulmologjia është degë e mjekësisë që studion dhe trajton sëmundjet e Mushkërisë.
Në kohën kur Covid-19 po atakon më së shumti sistemin e frymëmarrjes shpesh edhe duke shkaktuar dëme afatgjate në Mushkëri, nevoja për ekspertë të kësaj fushe është edhe më e madhe.

Prej tash, ekipit tonë në MedicAL kundër këtij virusi po edhe sëmundjeve tjera të mushkërive dhe rrugëve të frymëmarrjes, sikur:
Bronchiti, Asthma, Sarcoidosa, Efusionet pleurale (heqja e lëngut nga mushkëritë) e Pneumonitë bakteriale dhe virale, iu është bashkuar Pulmologu i mirënjohur Dr. Flamur Marku.

Dr. Flamurin mund ta gjeni çdo të shtunë në Poliklinikën MedicAL në Klinë.

Për termine kontaktoni në:
049888970

SHARE