Klubi i Boksit “Dukagjini”, po vazhdon intensivisht ushtrime për sukseset e tjera

74

Klubi i Boksit “Dukagjinit”, në Klinë po vazhdon me ushtrime intensive.

Drejtori i Klubit, Hajdin Balaj dhe trajneri Ramiz Balaj po bëjnë maksimumin që klubi të ec dhe të shënojë suksese.

Ndryshe, ky klub i ri, po nxjerrin boksierë si Planet Berisha që po përfaqëson Kosovën në gara e turnire.