Qytetar nderi Marjan Dema dhe Shkelzen Gashi në Klinë.

Nesër komuna Klinës shpallë qytetar nderi rektorin e Unversitetit, Marjan Demaj dhe futbollistin e njohur, Shkëlzen Gashi. Seanca solemne do të fillojë në ora 10:00.Klina.info do të përcjellë live këtë seancë solemne./Klina info