Vendoset pllaka e UÇK-SË në shtabin lokal në Shtupel të Klinës në shtëpinë e heroit të kombit Avni Zhabota

Sot është vendos pllaka e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në fshatin Shtupel të Klinës në shtëpinë e heroit të kombit Avni Zhabota,shtëpia e ti ishte celul e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kjo pllak u vendos nga OVL-UÇK dega në Klinë brigada 112 ‘Arben Haliti’ Zbulimin e bënë organizatat e dala nga lufta në Klinë bashk me familjen dhe shokët e heroit Avni Zhabota dhe heroit Arben Haliti./KlinaInfo

SHARE