Interex përmbyll Aventurën me 10.000euro cash

Rrjeti I marketeve Interex muajt e fundit kishte active me lojen më atraktive shpërblyese online
Loje ishte shumë e thjeshtë
66 konsumatorë kane fituar në këtë aventurë shpërblimesh

Duke blere artikujt nga brendet pjesëmarrëse njëkohësisht me çmime të lira dhe duke fituar barkodin e lojës
Barkodi I fituar është plotësuar në linkun loja.interex-rks.com

Loja ishte active nga data 24 Korrik deri më daten 16 Tetor ku përgjatë kësaj periudhe janë dhuruar shpërblimet live çdo javë
Konsumatoret te cilet ishin pjese e kesaj loje paten mundesin te jene fitues te shperblimeve si me poshte:
• 5 Trotinetë elektrike
• 2 Sony PlayStation
• 2 Iphone 14 Pro Max
• 2 Samsung Ultra S23
• 2 Set gaming
• 2 Laptopë
• 5 Smart watch
• 2 PC gaming
• 10 Vouchera në vlerë prej 20, 30, dhe 50 euro
• 3 Vouchera vjetore në vlerë prej 100 euro (1200euro komplet vitin)
• 10 2.000euro cash
• 1 10.000euro cash
Interex permbylli këtë aventurë të shpërblimeve e cila zgjati 3 muaj
Nga këto janë shpërblyer 66 konsumatorë besnik nga të gjitha qytetet e Kosovës

Interex extra lire,extra shperblime.