Njoftim për kosovarët që jetojnë në Gjermani

Në koordinim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Disaporës së Republikës së Kosovës dhe bazuar në vendimin e Qeverisë së Gjermanisë dhe Kryeministrave të Landeve Gjermane për ndalim kontaktin, Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin si dhe Konsullatatat e Përgjithshme të Kosovës në Munih, Stuttgart, Frankfurt, Duesseldorf, Hamburg si dhe Kopenhagë, nuk do të punojnë me palë deri me datën 19 Prill 2020 kur pritet vendimi i radhës pas vlerësimit të situatës me përhapjen e virusit Covid 19.

Ambasada e Kosovës në Gjermani lut të gjithë personat që për rastet emergjente të përdorin numrat e telefonit në Konsullata dhe të vizitojnë ëebin zyrtar të ambasadës.