Një banor i fshatit Qabiq sulmohet nga qentë endacakë

Një banor i fshatit Qabiq është sulmuar nga qentë endacakë.

I njejti në kushte anonimiteti ka treguar për Klina.info derisa ka thënë se rasti ka ndodhur dje, dhe se jeta e tij ka qenë në rrezik.

Ai ka marrë plagē të shumta, ku edhe i ka dêrguar fotografitë në portalin tonë.

Ndryshe, qentë endacakë vazhdojnë të jenë një nga problemet e shumta që ende Komuna e as shteti s’po ndërmerr asgjë.