Mirjeta Kalludra falënderon rininë e Klinës që po e mbështetë LDK-në

Kanditatja për deputete në parlamentin e Republikës së Kosovës nga LDK-ja, Mirjeta Kalludra përmes një postimi në Facebook ka falënderuar rininë e Klinës për mbështetjen që po ia bëjnë LDK-së

Postimi i plotë:

Falemnderit rini e mrekullueshme e Klinës

Rini e dashur ju falënderoj jashtë mase për besimin e dhënë, faleminderit që besoni në programin e LDK-së.
Në këtë kohë të Fushatës zgjedhore në të cilën ndodhemi kërkoj nga të rinjtë tanë që t’i bashkohen Lidhjes Demokratike të Kosovës, dhe ta përkrahin atë sepse asnjëherë nuk do të dalin të zhgënjyer përkundrazi do të dalin fitimtarë.
Gjithashtu ju bëjë thirrje të gjithë të rinjëve dhe të rejave përgjithësisht rinisë sonë që ta mbështesin LDK-në bashkë me programin qeverisës sepse ky program parasheh që të rinjëve t’iu hapen rrugët drejtë të ardhmes së tyre.
Për një qeverisje më të mirë dhe një të ardhme më të ndritur bashkohuni me LDK-në, bashkohuni me Vjosa Osmanin, bashkohuni me Mirjeta Kalludrën.

#LDK134
#Vjosa Osmani 1
#Mirjeta Kalludra 24