E katërta herë që zhduket një femër në Pejë

Dje një ankues mashkull ka raportuar në Polici se është zhdukur motra e tij.

Vëllau ka raportuar se motra e tij ,kishte dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Sipas ankuesit edhe më parë tri herë ishte larguar nga shtëpia. Njësitë policore janë duke u marrë me rastin.

SHARE