Rrahen katër persona në Klinë, shkas prona

69

Për shkak të një prone, katër persona nga fshati Gjurgjevk i Madh i Klinës janë përfshirë në një përleshje fizike.

Njëri nga të perfshirët në këtë rrahje ka pësuar lëndime trupore dhe ka pranuar tretman mjekësor.

Sipas policisë, të dyshuarit janë dërguar në mbajtje për 48 orë, me vendim të prokurorit.