Vazhdojnë vizitat sistematike shëndetësore nëpër shkollat e komunës së Klinës

Njoftim i QKMF

Sot vazhduam vizitat sistematike shëndetësore edhe në Shkollën fillore ” At Shtjefen Gjeçovi” në Zllakuqan.
Falenderojmë stafin e QKMF-së për punën e mrekullueshme që janë duke e bërë si dhe përgëzojmë drejtoreshën e shkollës znj.Marqe Selmanaj për menaxhimin e shkëlqyeshëm të një shkolle model.
Prezent ishte edhe Drejtori për DSHMS Dr.Hekuran Sejdiu te cilin e falenderojmë për pêrkrahjen e vazhdueshme.
Drejtoria e QKMF ” Nënë Tereza ” Klinë

SHARE