Mërgimtari nga Përqeva ndanë 150 dhurata për fëmijët

Mërgimtari nga fshati Përqevë, Shpejtim Krasniqi ka ndarë dhurata për fëmijët e fshatit të tij.

Ai ka shpërndarë 150 dhurata, derisa kjo iniciativë dhe gjest human u prit mirë nga nxënësit dhe shkolla.

Të njejtit falënderuan Krasniqin, por dhe të gjithë bashkëatdhetarët.