63 shtetas kosovarë nga Gjermania, Sllovenia e Kroacia hyrën përmes pikës kufitare në Kullë

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Pejë, përmes një postimi të bërë në faqen zyrtare ka bërë të ditur se sot përmes pikës kufitare në Kullë, kanë hyrë në mënyrë të organizuar 63 shtetes të Kosovës, të ardhur nga Gjermania, Sllovenia e Kroacia.

Ky është postimi i plotë:

Sot në orët e pasdites në pikën kufitare në Kullë kanë hyrë në mënyrë të oragnizuar në grup 63 shtetas të Republikës së Kosovës të cilët kanë ardhur të organizuar me autobus nga Gjermania ,Sllovenia dhe Kroacia.

Ekipi mjekësorë i përbërë nga:

Dr.Myrvete Salihi-QKMF /Pejë,
Dr.Adnora Nurboja -IKSHP /Pejë,
Dr.Arijeta Musliqi-QKMF/Pejë,
Dr.Burim Kotori- IKSHP/Pejë ,
-Hydaverdi Kastrati -QKMF /Pejë ka kryer procedurat e nevojshme mjekësore në kuadër të masave mbrojtëse për Covid-19 dhe më pastaj janë përcjellë për në Qendrën e Studentëve në Prishtinë për karantinë.