Zhduket një nxënës në Prizren, babai bën thirrje për gjetjen e tij

Woman jeans and sneaker shoes

Edis Jonuzi nga Prizreni, ka njoftuar në facebook se i është zhdukur djali i tij.

Ai ka postuar një video nga shkolla ” Abdyl Frashëri”, se djali i tij nuk është kthyer në shtëpi, dhe menjëherë ka njoftuar policinë.

Ai bën thirrje që kushdo që ka njohuri se ku ndodhet djali i tij, Buci, të lajmërojnë policinë.