Shpallen fituesit e Garës Republikane në Dituri. Nxënësit nga Klinës fitojnë vendet e para

Janë shpallur rezultatet e Garës Republikane në Dituri, të organizuar nga Koordinatori Nacional për Rini. Në këtë garë nxënësit nga komuna e Klinës kanë arritur të marrin 1 vend të parë, 3 vende të dyta dhe 3 vende të treta.
Rrezultatet në linkun ⬇️.
https://knkrs.rks-gov.net/assets/cms/uploads/files/Fituesit%20e%20Gares%20Nacionale%20te%20Diturise-Niveli%20Republikan.pdf