Zhduken dy vajza në Gjakovë, nënat raportojnë rastin në polici

Dy vajza nga Gjakova janë zhdukur. E rastin në polici e kanë paraqitur nënat, të cilat kanë raportuar se vajzat e tyre janë larguar nga shtëpia ditën e diel dhe se nuk dijnë asgjë për vendndodhjen e tyre. Rasti është duke u hetuar.

“PERSON I ZHDUKUR. Gjakovë 24.12.2023-21:00.Më datë 25.12.2023 dy ankueset femra kosovare kanë raportuar se vajzat e tyre viktimat femra kosovare janë larguar nga shtëpitë dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tyre. Rasti nën hetime”, thuhet në raportin e policisë.