Mbi 2 mijë tiketa për kundërvajtje, a ndikoi ardhja e mërgimtarëve?

Më ardhjen e mërgimtarëve janë shtuar edhe shqiptimi i tiketave të trafikut

Vetëm në 24-orëshin e fundit janë shqiptuar 2132 tiketa për kundërvajtje.

Ndërsa, Policia e Kosovës ka arrestuar 17 persona dhe 15 janë dërguar në mbajtje.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë janë raportuar edhe për 52 aksidente më dëme materiale po ashtu, 18 aksidente më të lënduar,