Dega e PDK-së në Klinë, ka filluar takimet për mobilizim

Dega e PDK-së në Klinë ka njoftu se ka mobilizim te madh keto dit

Postim i plote

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Klinë, e udhëhequr nga kryetari z.Sokol Bashota ka filluar takimet për mobilizim dhe prezantim të kandidatëve për deputet nga Klina.
Takimet e para janë zhvilluar në bashkësinë lokale të Dranocit dhe të Carovikut, me pjesëmarrje të strukturave dhe aktivistëve, ku u theksua se “PDK në këto zgjedhje përmes organzimit të strukturave dhe punës së kandidatëve për deputet do arri të prij si partia e parë në nivel qendror dhe lokal duke besuar në elektoratin e dinjitetshëm të PDK-së” .

SHARE