Një femër seksi si Tuna Sejdi

Se këngëtarja Tuna Sejdi është duke e shijuar shkëlqimin e karrierës së saj, kjo s’do mend,

Por përveç karrierës, ajo po i kushton shumë rëndësi edhe paraqitjes, mjafton ta shikoni këtë foto, dhe do ta kuptoni se sa femër seksi është Tuna.CNN.