Parapërgatitje për Camping Fest, i cili do të mbahet në Dresnik, Klinë,

Parapërgatitje për Camping Fest, i cili do të mbahet sont në Dresnik, Klinë, dhe do të fillojë në ora 19:00.Klina info do Percjell Live kete Camping Fest