Shpejtë dhe saktë! Testohu për Covid-19 në Biolab Zafi dhe udhëtoni rehat

Testohu me Antigen Rapid Test për SARS COV-2 dhe udhëtoni rehatshëm! ✈️🚌⛴

✅Testi është i vlefshëm për udhëtime në shumë vendë të botes🌎✈️🚐

✅Testi është me “QR Code” dhe në Rezultat ceket lloji i Testit ,Sensiviteti dhe Specifiteti i tij

✅Testi i ka të gjitha specifikat e kërkuara nga EU 🇪🇺dhe plotëson të gjitha kriteret për udhëtim!

ℹ️Për Informacione shtesë:
📞049 405 055 dhe 📞044 569 252

Biolab Zafi 25 Vite së Bashku 🏥
Shëndeti mbi të Gjitha!

SHARE