Aktori i Teatrit Kombëtar, Shpëtim Kastrati, mbërrinë në Dresnik.

Sonte mbahet Camping Fest në Dresnik të Klinës, në të cilin do të marrë pjesë edhe aktori i mirënjohur kosovar Shpëtim Kastrati, ku do të shfaqet me një monolog.
Ai tani ka arritur në Dresnik dhe tha për Klina.info se është mahnitur me pamjet e këtij muzeu.