Video/ Shaqë Rrotës dhe miqve të tij u shfaqet arusha në mal

Humoristit nga Drenica i njohur si Shaqë Rrota, derisa ishte me disa miq në një mal ju ndodhë diçka e papritur.

Për një moment dëgjohet një zhurmë që vinte nga thellësia e malit.

Humoristi vëren se bëhet fjalë për një arushë dhe menjëherë vrapojnë në veturë për t’u larguar.

Klina.info sjellë Pamje