Publikohen rezultatet e konkursit për inspektorë farmaceutik

Janë publikuar rezultatet e konkursit për pranimin e 11 inspektorëve farmaceutik në Ministrinë e Shëndetësisë.

Inspektorati Farmaceutik në Ministrinë e Shëndetësisë, do të ketë 11 inspektorë më shumë për inspektimin e institucioneve farmaceutike publike dhe private.

Departamenti për Menaxhimin e Zyrtarëve Publik në Ministrinë e Punëve të Brendshme ka publikuar rezultatet e konkursit ku janë pranuar 11 inspektorët.

Më poshtë e gjeni listën e plotë me emrat e kandidatëve të pranuar: