Pas raportimit të Klina.info merr masa Hidrodrini për gypin që ka shpërthyer në Dush

Klina.info sot ka raportuar rreth shpërthimit të një gypi në fshtin Dush të Klinës.
Menjëherë pas këtij lajmi, Hidrodrini ka dalë në vend të ngjarjes dhe është marrë me rastin.

Ndërsa kanë ndërprerë ujin, duke thënë se si pasojë e incidentit, nuk do të ketë ujë deri nesër në dy fshatra, Ujmirë dhe Siqevë.
Por, që janë duke punuar që furnizimi me ujë të kthehet sa më shpejtë.

SHARE