Çfarë tmerri, nxënëset në Vushtrri e hedhin për tokë një vajzë dhe e godasin

Parku i qytetit në Vushtrri është shndërruar në një arenë lufte për disa nxënëse të shkollës profesionale.

Në një video, shihet se si nxënëset e gjuajnë në tokë një vajzë dhe e godasin, transmeton Indeksonline.

Ajo që tmerron më shumë është gjuha vulgare që nxënëset përdorin.

Nuk janë të pakta përleshjet mes nxënësve që po bëhen vitet e fundit. Kjo dukuri dita e ditës po bëhet më shqetësuese. /