Ka ndërruar jetë veterani i UÇK-s dhe punëtori i komunës së Klinës !

Pas një sulmi në tru para disa ditësh,ka ndërruar jetë veterani, i UÇK -së dhe njëherit punetor në komunën e Klinës, Xhavit Hoti nga Jashanica.
Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Shoqatave të Dalura nga Lufta dega në Klinë Hajdin Balaj !

SHARE