Vd*s Milazim Syla, nga Drenica veterani i UÇK-së

Vdes drenicasi Milazim Syla, veterani i UÇK-së që ishte plagosur gjatë luftës dhe rriti me mund e sakrificë katër fëmijët e tij në liri

***

Edhe një veteran i luftës së UÇK-së nga Drenica ka ndërruar jetë, shkruan Jepi zë.

Milazim Syla u rritë në frymën e një familje patriotike, ai me mund i rriti dhe edukoi fëmijët dhe qëndroi në mënyrë stoike.

Syla edhe pas plagosjës gjatë luftës heroike të UÇK-së, i përkrahu e inkurajoi vëllezërit për mos e ndalur luften e gjatë për liri, shrkuan Jepi zë

Ai arriti t’i mbiejtojë luftës frontale po jo edhe luftës së fundit e me jetën.

Postimi i plotë nga familja:

Me dhimbje të thellë njoftojmë miqtë, shokët dhe dashamirët se më: 01. 06. 2024 vdiq vëllau, baba jonë, Milazim Beqir Syla. Milazimi ishte babë i katër fëmijëve, tre djemëve dhe një vajze.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot me dt.02.06.2024, në ora 16:00 në varrezat e fshatit Kishnarekë.

E pikëlluar familja Syla