Salih Mustafës i vazhdohet paraburgimi nga Specialja

Gjykata Speciale ia ka vazhduar paraburgimin Salih Mustafës, vendim ky i marrë nga gjyqtari i procedurës paraprake, Nicollas Guillou.

Guillou ka kërkuar nga avokati dhe prokuroria që të dërgojnë parashtresat e tyre për shqyrtimin tjetër të paraburgimit, më 11 maj të këtij viti.

SHARE