Albin Kurti paralajmëron vizitë në SHBA

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka paralajmëruar vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shkruan Indeksonline.

Kështu tha pas një bisede me senatoren amerikane, Joni Ernst.

Kurti tha se të dy ranë dakord të forcojnë bashkëpunimin dhe të vizitojnë njëri-tjetrin sa më shpejt të jetë e mundur.

“Ishte një kënaqësi për të biseduar me senatoren Joni Ernst e cila është një mbështetëse e vendosur e Kosovës në Senatin e Sh.B.A. Ajo është Nënkryetare e Konferencës Republikane të Senatit, dhe bashkëkryetare e #SenatitAlbanianIsuesCaucus. Ajo luajti një rol vendimtar në forcimin e Forcave tona të Sigurisë. Unë e falënderova atë për mbështetjen e saj të vazhdueshme për Forcat tona të Sigurisë të cilat janë duke u shndërruar në një ushtri profesionale, duke punuar së bashku me # Shtetet e Bashkuara në promovimin e paqes dhe stabilitetit në botë. Ne ramë dakord të forcojmë bashkëpunimin tonë dhe të vizitojmë njëri-tjetrin sa më shpejt të jetë e mundur”.

SHARE