Nesër varroset Gjyleta Ukella, 42 – vjeçja nga Peja që u vra sot nga burri i saj

Gjyljeta Ukella është gruaja që u vra sot nga bashkëshorti i saj në Pejë.

Ngjarje kjo që tronditi vendin, ndërsa i dyshuari po mbahet nga organet kompetente.
Trupi i pa jetë i viktimës, do të varroset nesër 17.04.2024 në varrezat e qytetit.

Varrimi i së ndjerës niset nga shtëpia e së ndjerës Rr.Sali Ukella Nr.5 në ora 16:00.
E ndjera la pas tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë.