Biolab Zafi ofron Zbritje për anëtaret e Sindikatës së Policisë së Kosovës-

Memorandum i mirëkuptimit në mes të Laboratorit ‘BIOLAB ZAFI’ –në Pejë – Klinë dhe Shoqatës së Sindikatës së Policisë në Pejë

Qëllimi i kësaj marrëveshje është ofrimi i shërbimeve laboratorike me zbritje deri në 20 % sipas marrëveshjes për pjesëtarët e Sindikatës së Policisë së Kosovës dhe pjesëtarëve të familjes së ngushtë.

Për më shumë informata rreth shërbimeve të Laboratorit ‘BIOLAB ZAFI’ mund ti gjeni në Web faqe tek rubrika ‘Marrëveshjet’.

Shkruan ne faqen e sindikates se policis se kosoves

SHARE