Naser Gashi dhe kauza “Me Çlirimtarët”, merr mbështetje gjithandej

Naser Gashi, kandidat për deputet nga NISMA Socialdemokrate, po vazhdon takimet lagje me lagje e fshat me fshat me banorë.

Mbështetja për të u konfirmua edhe gjatë të sotëm që pati me një grup qytetarësh.

Ky është postimi i NISMA-s Socialdemokrate në Klinë:

Vazhdon përkrahja dhe mbështetja për NISMA Socialdemokrate dhe kandidatin për deputet z.Naser Gashi në kauzen “Me Çlirimtaret”
Ne kete takim, prezent ishte edhe sekretari organizativ i NISMA Socialdemokrate z.Bekim Brestovci
Voto:

#NISMASocialdemokrate121
#NaserGashi101