GËZON BERISHA TAKOHET ME BANORËT E FSHATIT RAMUN, ROSUJA, KLIQINË E SFERKË

Kandidati për deputet nga radhët e koalicionit NISMA-AKR, Gëzon Berisha, është takuar me banorët e fshatrave Ramun, Rosuja dhe Kliqinë dhe Sferkë.

Ai ka thënë se takimet ishin të frytshme dhe së bashku me te ka qenë edhe kandidati tjetër, Muhamet Gashi.

SHARE