Vendlindja i jep mbështetje Fadil Gashit, Qupeva e mirëpret me këngë e çiftelia

Nëndega e LDK-së në Qupevë njëherit vendlindja e kryetarit dhe kandidatit për deputet Fadil Gashi mirëpriti kandidatët për deputet Fadil Gashi dhe dr. Filloreta Berisha.

Banorët e këtij fshati veçse dëshmuan se janë me LDK-në, Gashin dhe Berishën e pritën me këngë e çiftelia.

Ky është postimi i degës së LDK-së në Klinë:

Në atmosferën e fitores përveç bashkëbisedimeve, shpalosjes së programit me qytetarët dhe përkrahjes që morën atje, për kryetarin Gashi dhe dr. Filloreta Berisha nuk mungoi as argëtimi me këngë popullore e folklorike.

Voto LDK 132 ☑
Voto Fadil Gashi 49☑
Voto Filloreta Berisha 45☑
Shteti. Shtet.