Klina po zbukurohet, Zenun Elezaj njofton për punimet e reja

Kryetari i Klinëa, Zenun Elesaj ka njoftuar se kanë filluar rregullimin e shtretërve të lumenjve dhe shtrimin e rrugëve me zhavorr.

“Përkujdesjen për lumenjtë, edhe për infrastrukturën rrugore, nuk do ta vazhdojmë vetëm në këtë muaj. Do të përkujdesemi për ta gjatë gjithë vitit. Do të realizojmë çdo kërkesë të nevojshme të qytetarëve tanë. Do t’ia shtojmë edhe më shumë bukurinë Klinës dhe fshatrave të saj.
Taksat e qytetarëve do t’i kthejmë në vendin e tyre me investime të përçdoditshme”, shkruan Elezaj nē faqen zyrtare FB.