Albin Kurti e Vjosa Osmani në Istog, Valdet Januzaj: E diela është dita e fitores së madhe

Frymë optimiste po shihet gjithandej në prag të zgjedhjeve parlamentare të 14 Shkurtit.

Qytetarët janë të bindur se me VV-në dhe Albin Kurtin në krye do të jenë të sigurt.

Prandaj edhe kandidati për deputet nga Istogu, Valdet Januzaj, e quan ditë të madhe të dielën që po vjen.

Ky entuziasëm u pa gjatë vizitës së liderit, njëherit kandidatit për kryeministër Albin Kurti dhe Vjosa Osmani vizituan Istogun.

Januzaj në FB shkruan:

E diela është dita e fitores së madhe edhe në qytetin tonë të Istogut.

127. Lëvizja VETËVENDOSJE!

44. Valdet Januzaj

SHARE