71 aksidente brenda 24 orëve, një me fatalitet

Siguri/ 71 aksidente brenda 24 orëve, një me fatalitet

Sinjali.com
04 December 2019 10:01

Një aksident me fatalitet, 31 të tjerë me të lënduar dhe 39 me dëme materiale kanë ndodhur gjatë ditës së djeshme në Kosovë.

Gjatë kësaj dite, policia ka shqiptuar 942 gjoba trafiku.

Nga 23 personat e arrestuar këtë ditë, 15 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe pesë të tjerë në vuajtje të dënimit./Klina info/

SHARE