Met Millaku ka mbyllur parakohe kampionatin, shkaku i lëndimit në ndeshjen me Gjilanin

Mesfushori gjatë ndeshjes ne Kupën e Kosovës të luajtur të shtunën ka pësuar një lëndim në ligamentin kryqëzor ACL të këmbës dhe i duhet t’i nënshtrohet operacionit.

Millaku deri ne ato momente ishtë duke e zhvilluar një ndeshje fantastike, por fatkeqësisht gjatë një dueli ai lëndohet rëndë dhe pritet të mungojë rreth gjashtë muajë.

Postimi i KF DUKAGJINIT

𝑪𝑶𝑴𝑬 𝑩𝑨𝑪𝑲 𝑺𝑻𝑹𝑶𝑵𝑮𝑬𝑹 𝑴𝑬𝑻!

𝑀𝑒𝑡 𝑀𝑖𝑙𝑙𝑎𝑘𝑢 𝑚𝑏𝑦𝑙𝑙𝑒̈ 𝑝𝑎𝑟𝑎𝑘𝑜ℎ𝑒 𝑘𝑎𝑚𝑝𝑖𝑜𝑛𝑎𝑡𝑖𝑛, 𝑠ℎ𝑘𝑎𝑘𝑢 𝑖 𝑙𝑒𝑛𝑑𝑖𝑚𝑖𝑡 𝑛𝑒 𝑛𝑑𝑒𝑠ℎ𝑗𝑒̈𝑛 𝑛𝑑𝑎𝑗 𝐺𝑗𝑖𝑙𝑎𝑛𝑖𝑡.

Mesfushori gjatë ndeshjes ne kupën e Kosovës të luajtur të shtunën e ka këptur ligamentin kryqëzor ACL të këmbës dhe i duhet t’i nënshtrohet operacionit. Meti deri ne ato momente ishtë duke e zhvilluar një ndeshje fantastike, por fatkeqësisht gjatë një dueli ai lëndohet rëndë dhe pritet të mungojë rreth gjashtë muajë. Duke e njohur dashurinë e tij për fanelën bardhëegjelbërt dhe forma e lartë e treguar ne fazën përgatitore, pritet të jetë mungesë e madhë per klubin tonë gjatë këtij sezoni pranveror.

Met rikthehu shpejtë, “18 Qershori”, të pret! #NeverGiveUp #MM8

SHARE