Kualiteti i dobët i infrastrukturës publike të salles së sportit në shkollen fillore “Ismet Rraci”

Salla e sportit të shkolles fillore

Reshjet e shiut demtuan sallen e sportit të shkolles fillore “Ismet Rraci”, e cila nuk ka kohë që është ndertuar me qellim të permisimit të kushteve dhe plotsimit të nevojave të nxensave.

Siq shihet, salla e sportit e shkolles fillore “Ismet Rraci”, është demtuar nga reshjet e shiut, ku si pasoj e këtij demtimi është materiali jo i mirë që është ndertuar objekti.

Pra, pas nje kohe shumë të shkurtë vërehen pasojat e para në detim te keti objekti, dhe ne presim qe te rregullohet sa më shpejtë ky problem, në menyrë që nxenësit të mos kenë probleme. /KlinaInfo