Këshilli Organizativ i Festivalit “I Këndojmë Lirisë”, organizon Turnir në Futboll të Vogël

Këshilli Organizativ i Festivalit “I Këndojmë Lirisë”, organizon Turnir në Futboll të Vogël.
Paraqitja e ekipeve bëhet prej datës 25.05.2022 deri më 03.06.2022.

Me datën 03.06.2022 në ora 16:00 do të hedhen shortet në Qendrën e Kulturës “Jehona e Dukagjinit”, në Klinë.

Turniri do të fillojë me datën 04.06.2022 të gjitha lojërat do të zhvillohen pas orës 16:00 në Palestrën e Sporteve “Adem Jashari” në Klinë, turniri përfundon me datën 08.06.2022.
Pjesëmarrja ekipeve është 15 euro.
Shpërblimet:

Vendi i parë: Kupë, Pllakatë dhe mjete financiare
Vendi i dytë: Kupë, Pllakatë dhe mjete financiare
Numri kontaktues: 045- 555 – 194

SHARE