Hedhë një çantë të dyshimtë para qeverisë dhe ikë, numër i madh i policëve para Qeverisë

Një çantë e dyshimtë është hedhur pranë objektit të Qeverisë së Kosovës nga një qytetar, i cili menjëherë ka ikur nga vendi i ngjarjes.
Lexues të Gazetës Kina info kanë dërguar video nga vendi i ngjarjes, ku shihen ekipe të Policisë së Kosovës, të cilët janë duke bërë kontrollet e nevojshme.
Ngjarja ka ndodhur para pak minutash.
Gazeta Klina info do të ju mbajë të informuar.

SHARE